If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Некъф политик умрял и се явил пред Свети Петър, нали тъкъв е реда, да отсъди в Рая или в Ада.Св. Петър му рекъл, един ден ще изкараш в Рая и един ден в Ада и после ще решиш.Влиза политика в Рая, гледа ангелчета свирят на арфи, жени плетат венци и пеят псалми..на другия ден отива в Ада, охааа, гледа негови приятели и колеги играят голф, уиски, коли, жени....На третия ден Св.Петър го извикал и питал - е, реши ли къде искаш.В ада, Свети Петре, в ада.Ееех въздъхнал светията, ми щом си казал в Ада значи в Ада.И го въвел през вратите на Ада а там...никъф помен от голф, жени и прочие, аверите му се варят в казани и дяволи ги ръчкат.Ма как, рекъл политика нали вчера тука имаше голф игрище, пиене , жени...Една космата ръка го хванала за рамото и ехиден глас му рекъл - ми вчера беше предизборната кампания, днес ти гласува.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
На тема миграция.Некъф умрял.Турили го в Рая.След известно време се помолил да го пуснат за един ден в Ада.Гледа - музика, танци, пиячка курви....Помолил за още три дена, пуснали го.Като свършили рекъл на Свети Петър - виж ся, Рая не е за мене, искам в Ада.Ми добре, щом искаш, извикал едно ангелче да го заведе до портите на Ада.Влиза нашия и кво да види - казани, сяра, некъф рогат го заръчкал към един казан....Ама чакайте бе кво стана....Дяволът рекъл - ми все бъркате екскурзия с миграция.
Жена любопитно разпитва мъжа си.
-Чух че имаш нова секретарка.
-Да.
-На колко години е!
-20.
-Как се справя с работата?
-Горе долу....
-Кой я назначи?
-Шефа.
-Хубава ли е?
-Въпрос на вкус.
-Слаба ли е?
-Да.
-Как се облича?
-Бавно...мнооого бавно...
-Мамо...от какво е произлязъл човека?
-Господ го е направил.
-А защо тате вика че е произлязъл от маймуната?
-Баща ти говори за неговия род, аз за моят.
В пиков час в автобуса се напъхва и дебел мъж с голяма раница. Една жена му прави забележка:
- Свалете раницата, ще се появи още едно място за стоене.
- А да си сваля гащите, че да се появи още едно място за държане, не искате ли?
.....................................
Канализацията е най-голямата социална мрежа, без фалшиви или неактивни потребители, а споделянето е основна ценност. Важно е да се знае, че всяка повреда предизвиква спам, бутонът (синджир в по-старите версии) "Like" е без надпис, а стената (или подът) на потребителя стават видими при спам.
Има и множество и разнообразни мобилни версии (химически, гърнета, буркани и др.). Високата степен на пристрастеност на потребителите води до отчаяни опити за включване в мрежата от необозначени за целта места (сред природата, на пътя, на труднодостъпни или с недобра видимост кътове). Сигурността и опциите на потребителите са стандартни за социалните мрежи, а онлайн чат и видео връзка на този етап са възможни само в единични и изолирани (за щастие) случаи.
Един от основните плюсове на Канализацията е, че имате пълна свобода на изразяване и ФБР не следи всеки ваш ход (засега). Няма данни за работодатели, изявили несъгласие служителите им да ползват мрежата в работно време. Това допълнително засилва бездруго уникалната и
популярност, докато конкуренцията е изправена пред тежки дилеми...
...................................
Има два типа жени - ДОБРИ и МНОГО ДОБРИ.
ДОБРИТЕ имат: добър Г, големи Ц, малки П и обичат К.
Съкращенията означават:
Г - говор, Ц - ценности, П - потребности и К- кухня
А това, което вие си помислихте, са...МНОГО ДОБРИ ЖЕНИ!!!
Инструктор към русокоса курсистка:
- Ще ви задам въпрос с повишена трудност. От отговорът ви зависи дали ще вземете книжка.
- ОК. Готова съм!
Блондинката задъвква съсредоточено дъвката и стисва волана решително.
- Вие управлявате МПС. Внезапно пред вас изскачат пешеходци - майка с бебешка количка, девойка с кученце, дете с топка и бабичка с торби. Какво трябва да ударите?
След кратък размисъл блондинката радостно се провиква:
- БАБИЧКАТА!
Инструкторът:
- Спирачката трябва да удариш гъбо проста! Спирачката!!!
..................................
Не се казва - "Харесвам блондинки", а "Обичам простите удоволствия!"
Вървял си заекът из гората и срещнал медената питка:
- Здравей, медена питке!
- Разкарай се бе, боклук такъв!
След малко лисицата и тя срещнала медената питка:
- Я каква хубава медена питка!
- Ебати тъпата лисица...
И така цял ден, медената питка напсувала всичките животни. Те решили да се оплачат на лъва:
- Абе, лъвчо, медената питка ни псува наред всичките, няма ли да направиш нещо?
- Вие сте големи глупаци бе, това е таралежът - утре ще ходи войник.
Сега,кажете ми не е ли тъпа ситуацията.Гледам в сайт за продяажби един продава брадва,аз търся брадва.И какво следва?
Определям си среща с абсолютно непознат човек,на която аз ще нося пари,а той брадва.
Реклама на автомобилна къща, продаваща коли на изплащане:
"Ако искате да стъпите отново на краката си, пропуснете една вноска."
Жена с любовника си в леглото. . . Звъни се на вратата:
Тя:
- Леле.. мъжът ми...
Любовникът:
- Най-после...
Лаптопа е на 4 години но всичко работи само дългото копче за мястото между думите се откача понякога ама си работи. Има инсталирани различни програми и работят нормално. Използвала съм само скайп и интернет КЕНДИ КРЪШ НЕ ЗАБИВА. Настроили са ми камерата да прави ефекти при снимане. Скоро му правиха ремонт и му инсталиаха още място и сега има около 348 филма 1267 песни мои снимки събирани 4 години и чертичката му в моя компютър има още около 1 сантиметър празно място което се вижда на едната снимка. Екрана е голям около 2 педи и всичко се вижда перфектно. Може да се сгъва и да се носи навсякъде и батерията издържа около 2 часа. Лаптоа е много хубав и не бих го продала ама спешно ми трябват пари по мои причини.
Comment